Videó betöltése...
Bezárás

Kedves bálozó Fiúk Lányok!

Kedves Bálozók! Ahogy ti nagy izgalommal várjátok a nagy napot úgy üzletünkben is nagy a készülődés, hisz számunkra minden évben nagy öröm az új szebbnél szebb ruhák között válogatni, az új adott évi kollekciót összeállítani. Célunk az egyediség minőség és az egyéniség hangsúlyozása mindig mérvadó, és garancia arra, hogy a választott darabnak ne legyen párja. Idén is hódít a tüll és organza, fazonokban a pánt nélküli még mindig a favorit, de a rafinált váll és hát megoldások már nálunk is jelen vannak. Színben a hófehér, krém a pezsgő, de a vagány cukorka színek is menők.

Szalonunk célja nem a mennyiség hanem a minőség! A türelmes szakszerű kiszolgálás, stílus tanácsadás, a segítség, amit nyújtunk, jó szívvel adjuk. Nem kecsegtetünk ingyen használt kitaposott cipővel, el sárgult ékszerekkel, korrekt szerződési feltételeink nem csak a mi érdekeinket képviseli hanem a másik félét is. Olyan nagy az izgalom bennetek, mégis jó tanácsként fogadjátok el tőlünk hogy mielőtt neki indultok a ruhát kiválasztani gondolkodjatok mérlegeljetek! Érdemes e világgá szaladni bedőlni látszólagos olcsó árnak megéri a fáradság, úti költség? Vajon egy helyi szalon nem kínál magasabb színvonalú kiszolgálást hisz fontosabb a jó híre helyben, mint egy távolabbinak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Árainkról

A keringő ruha kölcsönzési ára 15.000 forintól 35.000- ig terjedhet. A bérleti díj tartalmazza az abroncsot csomagolást, méretre igazítást, tisztítást.

Üzletünk a fiúkra is gondol hisz öltönyöket is árusítunk 38.000 forintól. Ing vásárlás esetén ajándék nyakkendővel kedveskedünk.

Színes báli
és koszorús ruha
Krém és peszgő
ruhák
Fehér-krém színű
keringőruhák